paket

ekort
ebutiker

Present och pakettips

Presenttips till kärestan

Tips på presenter till kärestan att lägga i paketet

Att hitta present till sin käresta är inte alltid det lättaste. Ofta är man rädd för att det ska tolkas fel, att presenten upplevs som för billig... eller för dyr. Att partnern ska bli missnöjd eller ta presenten som en pik. Någon som har fått smycken kanske känner det som en pik att hen inte är fin nog redan, den som har fått ett praktiskt köksredskap kanske tolkar det som att hen ska stå i köket och jobba hela dagarna.
Men då det är din käresta har du förhoppningsvis lärt dig en del om hens personlighet, preferenser och egenheter, och du har också bra insyn i vad hen saknar.

Vi hjälper dig att hitta tips på presenter till honom, henne, kärestan, föräldrarna eller barnen. Eller varför inte en present till dig själv.
Hitta julklappar, födelsedagspresenter, sexiga presenter, upplevelserpresenter eller varför inte en personlig eller annorlunda present.
Hitta en present för varje tillfälle. Hitta present till dopet, konfirmtionen, studenten. Eller kanske något att ta med till en middagsbjudning eller tips på en inflyttningspresent eller avskedspresent.